Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 675
Chokolade, fløde
Engelsk navn
Chocolate, milk
Synonymer
Flødechokolade
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2278 kJ 1003
Energi, kcal 544 kcal 1003
total-N 1,136 g 0,704 - 1,424 4 1059, 1823
Protein, total 7,1 g 4,400 - 8,900 4 1059, 1823
Protein, deklaration 7,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 58,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 57,8 g 1003
Tilsat sukker 49,5 g 1344
Kostfiber 0,4 g 1343
Fedt, total 31,7 g 25,0 - 36,63 6 1818, 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,56 - 1,96 3 1823
Tørstof 98,7 g 98,3 - 99,0 3 1823
Vand 1,3 g 1,000 - 1,700 3 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 104 RE 1003
Retinol 100 µg 1347
ß-caroten 45,0 µg 1 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,250 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,085 mg 0,067 - 0,096 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,400 mg 0,314 - 0,481 4 1022
Niacin 1,62 NE 1003
niacin 0,400 mg 0,33 - 0,42 5 1018
B6-vitamin 0,035 mg 1352
Pantothensyre 0,190 mg 1352
Biotin 3,00 µg 1344
Folat 7,00 µg 1375
Frit folat 4,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 270 mg 1344
Natrium, Na 127 mg 78 - 193 6 1058, 1823
Kalium, K 442 mg 440 - 455 6 1058, 1823
Calcium, Ca 195 mg 151 - 224 5 1030, 1823
Magnesium, Mg 55,0 mg 51 - 60 6 1058, 1823
Phosphor, P 240 mg 1344
Jern, Fe 1,49 mg 1,2 - 1,9 7 1043, 1823
Kobber, Cu 0,367 mg 0,16 - 0,63 9 1805, 1823
Zink, Zn 1,55 mg 1,03 - 2,31 6 1805, 1823
Jod, I 17,0 µg 7,7 - 25 4 1055
Mangan, Mn 0,320 mg 0,18 - 0,44 3 1823
Chrom, Cr 6,00 µg 4,0 - 10,0 4 1348
Selen, Se 4,50 µg 1894
Molybdæn, Mo 10,0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 92,0 µg 88,0 73 - 124 7 1805
Kviksølv, Hg 0 µg 0 - 0,4 4 1348
Arsen, As 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 3,00 µg 1,00 0 - 11 7 1805
Bly, Pb 4,00 µg 0,00 0 - 10 7 1805
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 0,030 mg 0,01 - 0,05 6 1492
Phenylethylamin 0,380 mg 1482
Serotonin 1,05 mg 0,102 - 2,72 1482
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,10 g - 3,1 3 1823
Glucose 3,60 g - 3,6 3 1823
Monosaccharider, total 6,70 g 1003
Lactose 7,40 g 6,6 - 8,5 3 1823
Maltose 0 g 1370
Saccharose 45,4 g 43,2 - 49,7 3 1823
Disaccharider, total 52,8 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 59,5 g 1003
Stivelse 2,90 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,03 3,47 1818
C6:0 0,231 0,77 1818
C8:0 0,082 0,27 1818
C10:0 0,136 0,45 1818
C12:0 0,263 0,88 1818
C14:0 0,514 1,73 1818
C16:0 7,77 26,1 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 8,87 29,8 1818
C20:0 0,268 0,90 1818
C22:0 0,056 0,18 1818
C24:0 0,029 0,09 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,059 0,19 1818
C16:1,n-7 0,173 0,58 1818
C18:1,n-9 9,18 30,8 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,046 0,15 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,978 3,28 1818
C18:3,n-3 0,086 0,28 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 19,3 64,7 1003
Sum monoumættede 9,46 31,8 1003
Sum polyumættede 1,06 3,57 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,086 0,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,978 3,29 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 18 mg 1362
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 352 310 1059
Leucin 648 570 1059
Lysin 557 490 1059
Methionin 159 140 1059
Cystin 32 28 1059
Phenylalanin 341 300 1059
Tyrosin 227 200 1059
Threonin 204 180 1059
Tryptofan 73 64 1059
Valin 477 420 1059
Arginin 239 210 1059
Histidin 170 150 1059
Alanin 227 200 1059
Asparaginsyre 568 500 1059
Glutaminsyre 1300 1140 1059
Glycin 170 150 1059
Prolin 682 600 1059
Serin 386 340 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby