Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 781
Lever, gris, rå
Engelsk navn
Liver, pig, raw
Synonymer
Svinelever, Lever, svin, rå, Griselever
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 5 44 1015, 1127
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 516 kJ 1003
Energi, kcal 123 kcal 1003
total-N 3,369 g 2,944 - 6,68 88 1070, 1127, 1840
Protein, total 21,1 g 18,400 - 41,750 88 1070, 1127, 1840
Protein, deklaration 21,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,4 g 2,5 - 6,6 68 1818, 1840
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,28 - 2,5 88 1070, 1127, 1840
Tørstof 28,0 g 26 - 31,400 88 1070, 1127, 1840
Vand 72,0 g 68,600 - 74,000 88 1070, 1127, 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14125 RE 1003
Retinol 14124 µg 3000 - 52000 253 1127, 1819, 1840
ß-caroten 11,0 µg 1347
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,200 µg 0,13 - 0,3 2 1057
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,16 - 0,27 4 1034
K1-vitamin 30,0 µg 25 - 40 3 1371
B1-vitamin 0,300 mg 0,29 - 0,31 2 1032
B2-vitamin, riboflavin 2,95 mg 2,80 - 3,10 2 1032
Niacin 20,9 NE 1003
niacin 16,0 mg 14,2 - 21,6 10 1018
B6-vitamin 0,665 mg 0,605 - 0,761 4 1072
Pantothensyre 6,40 mg 1352
Biotin 44,0 µg 33 - 51 4 1071
Folat 1000 µg 6 1803
Frit folat 59,0 µg 1344
B12-vitamin 40,0 µg 16,5 - 84,5 7 1044
C-vitamin 25,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 25,0 mg 20 - 34 24 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 80,0 mg 59,9 - 110,0 3 1058
Kalium, K 271 mg 264 - 281 3 1058
Calcium, Ca 6,48 mg 4,91 - 9 8 1015, 1030
Magnesium, Mg 18,0 mg 13,0 - 21,8 3 1058
Phosphor, P 369 mg 360 - 383 8 1015, 1032
Jern, Fe 13,4 mg 2,7 - 28 88 1070, 1127, 1840
Kobber, Cu 1,01 mg 0,325 - 6,43 191 1102
Zink, Zn 6,78 mg 3,11 - 16,95 191 1102
Jod, I 3,10 µg 2,5 - 4,2 5 1055
Mangan, Mn 0,390 mg 0,34 - 0,44 4 1348
Chrom, Cr 2,71 µg 0 - 25,7 568 1506, 1807, 1911
Selen, Se 47,6 µg 31,2 - 89,2 162 1888, 1904, 1911
Molybdæn, Mo 200 µg 1 1348
Nikkel, Ni 1,59 µg 0 - 13,9 287 1807, 1888, 1904, 1911
Kviksølv, Hg 0,254 µg 0,00 - 4,1 543 1506, 1807, 1888, 1911
Arsen, As 1,50 µg 1,40 0,6 - 2,3 19 1888
Cadmium, Cd 4,12 µg 1,3 - 23,1 209 1807, 1888, 1911
Bly, Pb 0,695 µg 0,0 - 2,5 84 1888
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 3,00 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,018 0,71 1818
C16:0 0,371 15,0 1818
C17:0 0,011 0,43 1818
C18:0 0,630 25,4 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,003 0,11 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,019 0,75 1818
C18:1,n-9 0,359 14,5 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,008 0,31 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,316 12,8 1818
C18:3,n-3 0,010 0,39 1818
C18:4,n-3 0,016 0,63 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,034 1,35 1818
C20:5,n-3 0,022 0,87 1818
C22:5,n-3 0,094 3,78 1818
C22:6,n-3 0,070 2,83 1818
Andre fedtsyrer 0,497 20,1 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,03 41,7 1003
Sum monoumættede 0,386 15,6 1003
Sum polyumættede 0,562 22,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,48 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,212 8,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,316 12,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 300 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 977 290 1059
Leucin 1790 530 1059
Lysin 1690 500 1059
Methionin 472 140 1059
Cystin 232 69 1059
Phenylalanin 1040 310 1059
Tyrosin 775 230 1059
Threonin 977 290 1059
Tryptofan 296 88 1059
Valin 1280 380 1059
Arginin 1250 370 1059
Histidin 539 160 1059
Alanin 1210 360 1059
Asparaginsyre 1790 530 1059
Glutaminsyre 2630 780 1059
Glycin 1180 350 1059
Prolin 1040 310 1059
Serin 943 280 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby