Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 923
Hestekød, råt
Engelsk navn
Horse, meat, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 693 kJ 1003
Energi, kcal 166 kcal 1003
total-N 3,040 g 1003
Protein, total 19,0 g 1003
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 10,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1347
Tørstof 30,0 g 1347
Vand 70,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 24,3 RE 1003
Retinol 21,0 µg 12 - 27 3 1024
ß-caroten 40,0 µg 35 - 44 1347
D-vitamin 0,300 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,300 µg 1003
E-vitamin 0,230 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,230 mg 0,20 - 0,26 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,140 mg 0,108 - 0,214 12 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,270 mg 0,206 - 0,341 5 1022
Niacin 7,75 NE 1003
niacin 4,50 mg 2,53 - 6,20 12 1018
B6-vitamin 0,500 mg 0,336 - 0,812 5 1025
Pantothensyre 0,600 mg T 988
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988
Folat 8,00 µg 6 1803
B12-vitamin 3,10 µg 2,20 - 4,50 4 1044
C-vitamin 0,600 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,600 mg 1 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 54,6 - 69,9 3 1058
Kalium, K 291 mg 265 - 313 3 1058
Calcium, Ca 10,0 mg 6 - 23 6 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 18,4 - 21,0 3 1058
Phosphor, P 185 mg 150 - 205 1343
Jern, Fe 3,50 mg 2,54 - 4,79 7 1043
Kobber, Cu 0,144 mg 0,112 - 0,172 5 1102
Zink, Zn 4,61 mg 1,57 - 7,85 5 1102
Jod, I 1,00 µg 0,65 - 1,6 3 1055
Mangan, Mn 0,020 mg 0,005 - 0,048 8 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 0,3 - 5,0 8 1348
Selen, Se 6,00 µg 0 - 15 5 1102
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0,600 g 1343
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 2,67 29,7 1347
C17:0 0,050 0,55 1347
C18:0 0,760 8,46 1347
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,480 5,35 1347
C18:1,n-9 2,67 29,7 1347
C20:1,n-11 0,050 0,55 1347
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,10 12,2 1347
C18:3,n-3 0,960 10,7 1347
C20:3,n-3 0,050 0,55 1347
C20:4,n-6 0,190 2,12 1347
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,48 38,8 1003
Sum monoumættede 3,20 35,6 1003
Sum polyumættede 2,30 25,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 8,98 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,01 11,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,29 14,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 75 mg 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 912 300 1059
Leucin 1490 490 1059
Lysin 1640 540 1059
Methionin 456 150 1059
Cystin 137 45 1059
Phenylalanin 730 240 1059
Tyrosin 669 220 1059
Threonin 730 240 1059
Tryptofan 195 64 1059
Valin 912 300 1059
Arginin 1160 380 1059
Histidin 730 240 1059
Alanin 1190 390 1059
Asparaginsyre 1730 570 1059
Glutaminsyre 2580 850 1059
Glycin 1030 340 1059
Prolin 1670 550 1059
Serin 760 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby