DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 966
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
Engelsk navn
Beef, rumpsteak "cap on", raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 715 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 715 kJ 1003
Energi (kcal) 171 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 171 kcal 1003
Protein 19,4 g 0,0 19,1 - 19,8 3 1045
Protein fra Aminosyrer 16,4 g 1003
Protein, deklaration 19,4 g 0,0 19,1 - 19,8 3 1045
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 10,4 g 9,2 - 12,5 3 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,13 g 3 1003
Aske 1,0 g 1003
Tørstof 30,8 g 1003
Vand 69,2 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3-vitamin 0,500 µg 1313
E-vitamin 0,340 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,340 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0590 mg 0,042 - 0,077 3 1045
Riboflavin (B2-vitamin) 0,190 mg 0,13 - 0,225 3 1045
Niacinækvivalent 9,60 NE 1003
Niacin 5,90 mg 1003
B6-vitamin 0,500 mg 1003
Pantotensyre 0,800 mg 1003
Biotin 0 µg 1344
Folat 6,00 µg 1003
Frit folat 4,00 µg 1374
B12-vitamin 1,40 µg 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 50,0 mg 47 - 53 3 1045
Kalium 340 mg 324 - 347 3 1045
Calcium 5,00 mg 1030
Magnesium 21,0 mg 1003
Jern 2,20 mg 1,8 - 2,4 3 1045
Kobber 0,0850 mg 0,076 - 0,091 3 1045
Zink 3,40 mg 3,3 - 3,5 3 1045
Mangan 0,0110 mg 0,006 - 0,016 32 1348
Krom 4,00 µg 0,4 - 44 85 1532
Molybdæn 0 µg 8 1348
Selen 6,50 µg 0,0 - 51 85 1532
Fosfor 170 mg 1348
Jod 0,900 µg 1003
Nikkel 0,700 µg 0,5 0,0 - 4,6 43 T 944.0
Kviksølv 0,0500 µg 0,0 - 0,7 85 1532
Arsen 0,530 µg 0,0 - 3,4 85 1532
Cadmium 0,900 µg 0,0 - 8 85 1532
Bly 2,50 µg 0,0 - 15 85 1532
Sum mineraler 588 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,309 3,16 1344
C15:0 0,060 0,612 1344
C16:0 2,624 26,8 1344
C17:0 0,120 1,22 1344
C18:0 1,267 12,9 1344
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,150 1,53 1344
C16:1,n-7 0,618 6,32 1344
C17:1,n-7 0,100 1,02 1344
C18:1,n-9 4,100 41,9 1344
C20:1,n-11 0,000 0,0 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,200 2,04 1344
C18:3,n-3 0,130 1,32 1344
C20:3,n-3 0,000 0,0 1344
C20:4,n-6 0,100 1,02 1344
C20:5,n-3 0,000 0,0 1344
C22:5,n-3 0,000 0,0 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,379 44,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,968 50,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,429 4,38 1003
Sum fedtsyrer 9,776 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,130 1,32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,299 3,06 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 64 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,264 1045
Isoleucin 979 300 1059
Leucin 1570 480 1059
Lysin 1700 520 1059
Methionin 522 160 1059
Cystin 140 43 1059
Phenylalanin 816 250 1059
Tyrosin 685 210 1059
Threonin 881 270 1059
Tryptofan 222 68 1059
Valin 1080 330 1059
Arginin 1240 380 1059
Histidin 685 210 1059
Alanin 1180 360 1059
Asparaginsyre 1800 550 1059
Glutaminsyre 2910 890 1059
Glycin 1040 320 1059
Prolin 849 260 1059
Serin 816 250 1059
Sum essentielle Aminosyrer 8447,23
Sum ikke essentielle aminosyrer 10650,4
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,230 mg 1 1455
Cholin 83,2 mg 1 2187
Tyramin 2,35 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,00300 mg 1 1455
Putrescin 0,230 mg 1 1455
Cadaverin 0,840 mg 1 1455
Spermin 2,58 mg 1 1455
Sum biogene aminer 6,23 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 2 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,940 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby