DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1205
Cacaomælk
Engelsk navn
Milk, with chocolate, partly skimmed, 1.5 % fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 292 kJ 1003
Energi (kcal) 69 kcal 1003
Protein 3,7 g 3,4 - 4 20 2092, 1236
Protein fra Aminosyrer 3,3 g 1003
Protein, deklaration 3,6 g 3,33 - 3,91 20 2092, 1236
Kulhydrat difference 10,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,8 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1224
Fedt 1,8 g 1,17 - 2,37 74 2092, 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,12 g 14 1003
Aske 0,8 g 0,795 0,78 - 0,81 2 2092
Tørstof 16,2 g 15,8 - 16,2 74 2092, 1236
Vand 83,8 g 83,8 - 84,2 74 1236, 2092
Nitrogen 0,576 g 0,533 - 0,627 20 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,7 RE 1003
Retinol 13,0 µg 13 13 - 13 2 2092
beta-Caroten 8,00 µg 1003
D-vitamin 0,0800 µg 1003
D3-vitamin 0,0800 µg 1003
E-vitamin 0,0400 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0400 mg 0,04 0,04 - 0,04 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0380 mg 0,035 - 0,04 6 2092, 1046
Riboflavin (B2-vitamin) 0,155 mg 0,14 - 0,172 6 2092, 1046
Niacinækvivalent 0,963 NE 1003
Niacin 0,138 mg 0,12 - 0,15 4 2092, 1046
B6-vitamin 0 mg 0 2 2092
Pantothensyre 0,360 mg 0,36 0,35 - 0,37 2 2092
Biotin 2,50 µg 2,5 2,4 - 2,6 2 2092
Folat 3,20 µg 6 1803
Frit folat 4,00 µg T 6
B12-vitamin 0,0850 µg 0,07 - 0,11 4 2092, 1046
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 3 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 46,6 mg 35,6 - 60,5 14 1232, 2092
Kalium 188 mg 164 - 212 14 1232, 2092
Calcium 112 mg 99 - 125 14 1232, 2092
Magnesium 18,5 mg 15,5 - 22,1 14 1232, 2092
Jern 0,440 mg 0,14 - 0,63 6 2092, 1043
Kobber 0,0680 mg 0,068 0,06 - 0,076 2 2092
Zink 0,470 mg 0,33 - 0,63 8 2092, 1234
Mangan 0,0680 mg 0,068 0,068 - 0,068 2 2092
Krom 7,40 µg 7,4 6,5 - 8,3 2 2092
Molybdæn 5,00 µg 1001
Selen 2,45 µg 2,45 2,2 - 2,7 2 2092
Fosfor 94,8 mg 80 - 110 15 1232, 2092
Chlorid 87,3 mg 52 - 124 8 2092, 1232
Jod 12,5 µg 12,5 12 - 13 2 2092
Nikkel 15,3 µg 15,25 14,8 - 15,7 2 2092
Kviksølv 0,1000 µg 1003
Cadmium 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 6 2092, 1224
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glukose 0,0333 g 0 - 0,2 6 2092, 1224
Sum monosakkarider 0,0333 g 1003
Laktose 4,17 g 3,81 - 4,53 13 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 4,58 g 3,55 - 5,47 13 2092, 1224
Sum disakkarider 8,74 g 1003
Sum sukkerarter 8,78 g 1003
Tilsat Sukker 4,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 4,6 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0,330 g 1337
Lignin 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,200 g 0,14 - 0,26 10 1224
Sum organiske syrer 0,200 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,066 3,95 2092
C6:0 0,036 2,15 2092
C8:0 0,024 1,43 2092
C10:0 0,048 2,87 2092
C12:0 0,054 3,23 2092
C14:0 0,162 9,69 2092
C15:0 0,012 0,718 2092
C16:0 0,485 29 2092
C18:0 0,228 13,6 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,012 0,718 2092
C16:1,n-7 0,024 1,43 2092
C18:1,n-7 0,012 0,718 2092
C18:1,n-9 0,372 22,2 2092
C18:1,trans 0,054 3,23 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 2,15 2092
C18:2,konjugeret 0,008 0,502 2092
C18:3,n-3 0,012 0,718 2092
C18:2,trans 0,012 0,718 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,012 0,718 2092
Sum mættede fedtsyrer 1,115 66,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,419 25,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,056 3,37 1003
Sum transfedtsyrer 0,066 3,95 1003
Sum fedtsyrer 1,668 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 0,718 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 2,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 8 mg 74 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 213 370 T 6
Leucin 351 610 T 6
Lysin 328 570 T 6
Methionin 92 160 T 6
Cystin 28 49 T 6
Phenylalanin 184 320 T 6
Tyrosin 156 270 T 6
Threonin 156 270 T 6
Tryptofan 50 86 T 6
Valin 253 440 T 6
Arginin 127 220 T 6
Histidin 104 180 T 6
Alanin 121 210 T 6
Asparaginsyre 300 520 T 6
Glutaminsyre 732 1270 T 6
Glycin 75 130 T 6
Prolin 357 620 T 6
Serin 207 360 T 6
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945
Massefylde 1,1 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby