Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1029
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt
Engelsk navn
Pork, ham, silverside (M. Biceps Femoris), 5 mm rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 927 kJ 1003
Energi, kcal 222 kcal 1003
total-N 3,072 g 2,768 - 3,280 5 1336
Protein, total 19,2 g 17,300 - 20,500 5 1336
Protein, deklaration 19,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 13,8 g 5,3 - 25,0 5 1336
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1324
Tørstof 39,2 g 1324
Vand 60,8 g 1324
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,626 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,131 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,099 µg 1300
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,810 mg 0,705 - 0,905 2 1032
B2-vitamin, riboflavin 0,210 mg 0,21 - 0,21 2 1032
Niacin 6,73 NE 1003
niacin 3,30 mg 1003
B6-vitamin 0,310 mg 1003
Pantothensyre 0,600 mg 1352
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988
B12-vitamin 0,650 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 66,0 mg 1003
Kalium, K 280 mg 1003
Calcium, Ca 6,00 mg 1003
Magnesium, Mg 18,0 mg 1003
Phosphor, P 175 mg 170 - 180 2 1032
Jern, Fe 0,660 mg 0,65 - 0,67 2 1032
Kobber, Cu 0,100 mg 0 - 0,22 266 1102
Zink, Zn 3,60 mg 0 - 6,9 266 1102
Jod, I 1,00 µg 1003
Mangan, Mn 0,014 mg 1348
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 1533
Selen, Se 6,90 µg 0 - 300 231 1102
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,075 mg 0,074 - 0,076 3 1460
Tyramin 0,075 mg 0,074 - 0,076 3 1460
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,204 1,60 1344
C15:0 0,000 0,00 1344
C16:0 3,50 27,6 1344
C17:0 0,000 0,00 1344
C18:0 1,78 14,0 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,438 3,45 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1344
C18:1,n-9 5,66 44,6 1344
C20:1,n-11 0,092 0,72 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,937 7,38 1344
C18:3,n-3 0,081 0,64 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,000 0,00 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,49 43,2 1003
Sum monoumættede 6,19 48,8 1003
Sum polyumættede 1,02 8,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,081 0,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,937 7,38 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 922 300 1059
Leucin 1410 460 1059
Lysin 1720 560 1059
Methionin 492 160 1059
Cystin 129 42 1059
Phenylalanin 707 230 1059
Tyrosin 645 210 1059
Threonin 799 260 1059
Tryptofan 206 67 1059
Valin 1010 330 1059
Arginin 1140 370 1059
Histidin 707 230 1059
Alanin 1140 370 1059
Asparaginsyre 1720 560 1059
Glutaminsyre 2610 850 1059
Glycin 952 310 1059
Prolin 737 240 1059
Serin 768 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby