Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1064
Oksekød, culotte, rå
Engelsk navn
Beef, rump, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 2
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,824 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 879 kJ 1003
Energi, kcal 210 kcal 1003
total-N 3,104 g 3,056 - 3,152 3 1045
Protein, total 19,3 g 19,0 - 19,6 3 1045
Protein, deklaration 19,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 14,9 g 6,6 - 26,30 15 1045, 1818, 1862
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1003
Tørstof 35,2 g 1003
Vand 64,8 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,0 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1003
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,600 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,600 µg 1313
E-vitamin 0,440 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,440 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,064 mg 0,044 - 0,080 3 1045
B2-vitamin, riboflavin 0,175 mg 0,115 - 0,280 3 1045
Niacin 9,37 NE 1003
niacin 5,70 mg 1003
B6-vitamin 0,450 mg 1003
Pantothensyre 0,700 mg 1003
Biotin 0 µg 1344
Folat 5,57 µg 1003
Frit folat 4,00 µg 1374
B12-vitamin 1,40 µg 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 1003
Kalium, K 310 mg 1003
Calcium, Ca 5,00 mg 1030
Magnesium, Mg 21,0 mg 1003
Phosphor, P 170 mg 1348
Jern, Fe 2,10 mg 1,76 - 2,32 3 1045
Kobber, Cu 0,070 mg 1003
Zink, Zn 4,30 mg 1003
Jod, I 1,00 µg 1003
Mangan, Mn 0,011 mg 0,006 - 0,016 32 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 0,4 - 44 85 1532
Selen, Se 6,50 µg 0 - 51 85 1532
Molybdæn, Mo 0 µg 8 1348
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,500 0 - 4,6 43 T 944
Kviksølv, Hg 0,050 µg 0 - 0,7 85 1532
Arsen, As 0,530 µg 0 - 3,4 85 1532
Cadmium, Cd 0,900 µg 0 - 8 85 1532
Bly, Pb 2,30 µg 0,90 0 - 15 85 T 909
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1862
C10:0 0,000 0,00 1862
C12:0 0,000 0,00 1862
C14:0 0,462 3,77 1862
C16:0 3,62 29,5 1862
C18:0 1,35 11,0 1862
C20:0 0,000 0,00 1862
C22:0 0,000 0,00 1862
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,203 1,65 1862
C16:1,n-7 0,811 6,62 1862
C18:1,n-9 5,17 42,2 1862
C20:1,n-11 0,000 0,00 1862
C22:1,n-9 0,000 0,00 1862
C22:1,n-11 0,000 0,00 1862
C18:1,trans n-9 0,177 1,45 1862
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,195 1,59 1862
C18:3,n-3 0,028 0,22 1862
C20:4,n-6 0,004 0,03 1862
C22:6,n-3 0,000 0,00 1862
Andre fedtsyrer 0,247 2,01 1862
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,42 44,2 1003
Sum monoumættede 6,19 50,5 1003
Sum polyumættede 0,227 1,85 1003
Sum transfedtsyrer 0,177 1,44 1003
Fedtsyrer, total 12,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,028 0,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,199 1,62 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 931 300 1059
Leucin 1460 470 1059
Lysin 1610 520 1059
Methionin 466 150 1059
Cystin 140 45 1059
Phenylalanin 745 240 1059
Tyrosin 621 200 1059
Threonin 807 260 1059
Tryptofan 220 71 1059
Valin 993 320 1059
Arginin 1150 370 1059
Histidin 652 210 1059
Alanin 1120 360 1059
Asparaginsyre 1710 550 1059
Glutaminsyre 2730 880 1059
Glycin 1060 340 1059
Prolin 869 280 1059
Serin 776 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby