DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1176
Honning
Engelsk navn
Honey
Taxonomisk navn
Apis (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1391 kJ 1003
Energi (kcal) 327 kcal 1003
Protein 0,3 g 1347
Protein, deklaration 0,3 g 1347
Kulhydrat difference 81,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 81,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 81,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 0,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,03 g 1003
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 82,0 g 1347
Vand 18,0 g 1347
Nitrogen 0,048 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
K1-vitamin 25,0 µg 1360
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,002 - 0,004 2 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,125 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,05 - 0,15 3 1018
B6-vitamin 0,160 mg 0,008 - 0,32 1373
Pantotensyre 0,0700 mg 0,02 - 0,11 1373
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1347
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 1,10 mg 1003
Ascorbinsyre 1,10 mg 1 - 1,2 2 1017
Cholin 2,20 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 11,0 mg 1344
Kalium 51,0 mg 1344
Calcium 5,00 mg 1 1030
Magnesium 2,90 mg 2,3 - 3,7 5 1348
Jern 0,400 mg 0,15 - 0,64 4 1043
Kobber 0,0310 mg 0,008 - 0,041 5 1348
Zink 0,350 mg 0,2 - 0,5 1373
Mangan 0,370 mg 0,16 - 0,51 5 1348
Krom 5,00 µg 1 - 7 5 1348
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 0 µg 5 1348
Fosfor 7,20 mg 4,1 - 9 5 1348
Jod 0,500 µg 0,3 - 0,65 5 1055
Nikkel 9,00 µg 10,0 6 - 12 7 1805
Kviksølv 0,0200 µg 0,0 - 0,1 86 1940, 1941
Arsen 0 µg 1 1348
Cadmium 0,0944 µg 0,0 - 1,33 126 1940, 1941, 1942
Bly 2,63 µg 0,0 - 51,8 126 1940, 1941, 1942
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 38,8 g 1343
Glukose 33,9 g 1343
Sum monosakkarider 72,7 g 1003
Sakkarose 2,40 g 1343
Sum disakkarider 2,40 g 1003
Sum sukkerarter 75,1 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 75,1 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 1 31 1027
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby