Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 216
Bacon, stegestykke, rå
Engelsk navn
Bacon, frying, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 13 4 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1775 kJ 1003
Energi, kcal 424 kcal 1003
total-N 2,080 g 1,776 - 2,384 8 1032
Protein, total 13,0 g 11,100 - 14,900 8 1032
Protein, deklaration 13,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 42,0 g 37,2 - 49,0 8 1032
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,4 g 1001
Tørstof 59,4 g 1003
Vand 40,6 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,969 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,289 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,136 µg 1300
E-vitamin 0,300 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,300 mg 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,480 mg 0,415 - 0,54 1032
B2-vitamin, riboflavin 0,160 mg 0,15 - 0,165 1032
Niacin 5,32 NE 1003
niacin 3,00 mg 1027
B6-vitamin 0,150 mg 1025
Pantothensyre 0,400 mg 1344
Biotin 1,00 µg 1344
Folat 2,00 µg 1344
Frit folat 1,00 µg 1344
B12-vitamin 0,650 µg 0,49 - 0,82 6 1044
C-vitamin 0,800 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,800 mg 0,8 - 1,6 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1140 mg 860 - 1387 4 1061
Kalium, K 185 mg 148 - 207 4 1061
Calcium, Ca 5,07 mg 2 - 7,16 11 1015, 1030
Magnesium, Mg 15,0 mg 1344
Phosphor, P 220 mg 164 - 315 6 1015
Jern, Fe 0,510 mg 1032
Kobber, Cu 0,063 mg 0,053 - 0,088 4 1061
Zink, Zn 1,98 mg 1,2 - 2,7 4 1061
Jod, I 0,700 µg 0,4 - 1,7 1055
Mangan, Mn 0,012 mg 0,010 - 0,014 4 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Selen, Se 8,30 µg 20 T 1137
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,800 µg 20 T 1137
Kviksølv, Hg 0 µg 0 4 1061
Arsen, As 0 µg 0 0 - 0,01 4 1061
Cadmium, Cd 0,300 µg 0,100 0 - 1,0 4 1061
Bly, Pb 3,00 µg 0,00 0 - 6,0 4 1061
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,49 mg 1461
Tyramin 0,330 mg 1461
Putrescin 0,300 mg 1461
Cadaverin 0,100 mg 1461
Spermin 0,100 mg 1461
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,627 1,60 1344
C15:0 0,000 0,00 1344
C16:0 10,8 27,7 1344
C17:0 0,000 0,00 1344
C18:0 5,65 14,5 1344
C20:0 0,000 0,00 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 1,39 3,55 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1344
C18:1,n-9 17,3 44,2 1344
C20:1,n-11 0,232 0,59 1344
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,84 7,27 1344
C18:3,n-3 0,232 0,59 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,000 0,00 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 17,1 43,8 1003
Sum monoumættede 18,9 48,4 1003
Sum polyumættede 3,07 7,87 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 39,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,232 0,59 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,84 7,27 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 76 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 645 310 1059
Leucin 1060 510 1059
Lysin 1140 550 1059
Methionin 395 190 1059
Cystin 85 41 1059
Phenylalanin 478 230 1059
Tyrosin 437 210 1059
Threonin 582 280 1059
Tryptofan 139 67 1059
Valin 645 310 1059
Arginin 811 390 1059
Histidin 416 200 1059
Alanin 811 390 1059
Asparaginsyre 1120 540 1059
Glutaminsyre 1930 930 1059
Glycin 624 300 1059
Prolin 478 230 1059
Serin 458 220 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby