Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 319
Bagegær, presset, rå
Engelsk navn
Yeast, baker`s, compressed
Taxonomisk navn
Saccharomyces cerevisiae
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 479 kJ 1003
Energi, kcal 114 kcal 1003
total-N 1,344 g 1 1938
Protein, total 7,7 g 1 1938
Protein, deklaration 8,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 6,2 g 1541
Fedt, total 1,9 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 2 1938
Tørstof 31,0 g 1 1938
Vand 69,0 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1343
B1-vitamin 0,470 mg 0,378 - 0,566 4 1019
B2-vitamin, riboflavin 1,40 mg 1,170 - 1,700 5 1022
Niacin 9,25 NE 1003
niacin 7,50 mg 6,90 - 7,80 3 1018
B6-vitamin 1,10 mg 1,100 - 1,140 2 1025
Pantothensyre 3,50 mg 1352
Biotin 60,0 µg 1344
Folat 1000 µg 6 1803
Frit folat 140 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 16,0 mg 1344
Kalium, K 610 mg 1344
Calcium, Ca 15,0 mg 13 - 16 3 1030
Magnesium, Mg 31,0 mg 1 1348
Phosphor, P 340 mg 1 1348
Jern, Fe 1,60 mg 1,2 - 2,1 4 1043
Kobber, Cu 0,160 mg 1 1348
Zink, Zn 4,50 mg 1 1348
Jod, I 0,600 µg 0,35 - 0,95 3 1055
Mangan, Mn 0,310 mg 1 1348
Chrom, Cr 0 µg 1 1348
Selen, Se 1,00 µg 1 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 0 µg 1 1348
Arsen, As 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 1,00 µg 1 1348
Bly, Pb 0 µg 1 1348
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 9,50 mg 1,6 - 17,5 1101
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1344
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,014 0,92 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,202 13,3 1938
C18:0 0,070 4,61 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,653 43,0 1938
C18:1,n-9 0,576 37,9 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,005 0,32 1938
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,286 18,8 1003
Sum monoumættede 1,23 80,9 1003
Sum polyumættede 0,005 0,32 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,52 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,005 0,32 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 430 320 1059
Leucin 578 430 1059
Lysin 645 480 1059
Methionin 118 88 1059
Cystin 30 22 1059
Phenylalanin 323 240 1059
Tyrosin 282 210 1059
Threonin 430 320 1059
Tryptofan 105 78 1059
Valin 538 400 1059
Arginin 444 330 1059
Histidin 175 130 1059
Alanin 511 380 1059
Asparaginsyre 833 620 1059
Glutaminsyre 1120 830 1059
Glycin 417 310 1059
Prolin 282 210 1059
Serin 444 330 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby