DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 518
Reje, dybvands-, kogt, dybfrost
Engelsk navn
Shrimp, boiled, shell removed
Taxonomisk navn
Pandalus borealis (Krøyer 1838)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 291 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 291 kJ 1003
Energi (kcal) 69 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 69 kcal 1003
Protein 15,3 g 15,32 13,8 - 16,2 12 2068
Protein fra Aminosyrer 13,1 g 1003
Protein, deklaration 15,3 g 15,32 13,8 - 16,2 12 2068
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,8 g 0,8 0,7 - 0,9 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,68 g 2 1003
Aske 2,2 g 2,17 1,97 - 2,58 12 2068
Tørstof 18,3 g 18,35 16,8 - 19 12 2068
Vand 81,7 g 81,65 81 - 83,2 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 0,0 - 2 2 2068
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 0,0 0,0 - 0,03 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0,0 0,0 - 0,1 2 2068
E-vitamin 4,00 α-TE
alfa-Tokoferol 4,00 mg 4,0 3,7 - 4,3 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0150 mg 0,015 0,014 - 0,016 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0130 mg 0,013 0,013 - 0,013 2 2068
Niacinækvivalent 3,40 NE 1003
Niacin 0,490 mg 0,49 0,44 - 0,54 2 2068
B6-vitamin 0 mg 0,0 0,0 - 0,04 2 2068
Pantotensyre 0,0450 mg 0,045 0,041 - 0,049 2 2068
Biotin 0,715 µg 0,715 0,69 - 0,74 2 2068
Folat 20,0 µg 15,8 - 25,2 4 1374
Frit folat 8,00 µg 7,1 - 10,2 4 1374
B12-vitamin 2,05 µg 2,05 2 - 2,1 2 2068
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 0,0 0,0 - 0,5 4 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 672 mg 671,5 663 - 680 2 2068
Kalium 53,5 mg 53,5 48 - 59 2 2068
Calcium 43,7 mg 43,7 40,1 - 47,3 2 2068
Magnesium 22,3 mg 22,25 21,5 - 23 2 2068
Jern 0,109 mg 0,108 0,104 - 0,113 2 2068
Kobber 0,146 mg 0,145 0,139 - 0,152 2 2068
Zink 0,780 mg 0,78 0,78 - 0,78 2 2068
Mangan 0,0165 mg 0,016 0,016 - 0,017 2 2068
Krom 2,09 µg 2,093 0,457 - 3,73 2 2068
Molybdæn 0 µg 1368
Selen 19,0 µg 19,0 19 - 19 2 2068
Fosfor 109 mg 108,5 103 - 114 2 2068
Chlorid 980 mg 980,0 950 - 1010 2 2068
Jod 7,60 µg 7,6 7 - 8,2 2 2068
Nikkel 1,09 µg 1,085 0,77 - 1,4 2 2068
Kviksølv 3,31 µg 0,0 - 10,9 45 1812, 1839, 1906
Arsen 883 µg 37,4 - 2370 66 1506, 1812, 1906
Cadmium 3,75 µg 0,3 - 38,8 67 1506, 1812, 1906
Bly 0,200 µg 0,2 0,0 - 0,6 18 1906
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 1839
Glukose 0 g 1 1839
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1 1839
Maltose 0 g 1 1839
Sakkarose 0 g 1 1839
Sum disakkarider 0 g 1003
Raffinose 0 g 1 1839
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1541
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,000 0,0 1839
C16:0 0,147 22,2 1839
C18:0 0,000 0,0 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,073 11,1 1839
C18:1,n-7 0,073 11,1 1839
C18:1,n-9 0,073 11,1 1839
C20:1,n-11 0,000 0,0 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1839
C18:3,n-3 0,000 0,0 1839
C18:4,n-3 0,000 0,0 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,147 22,2 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,147 22,2 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 0,147 22,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,220 33,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,293 44,4 1003
Sum fedtsyrer 0,660 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,293 44,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 151 mg 151,0 150 - 152 2 2068
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,490 2068
Isoleucin 822 330 1059
Leucin 1220 490 1059
Lysin 1350 540 1059
Methionin 448 180 1059
Cystin 105 42 1059
Phenylalanin 672 270 1059
Tyrosin 598 240 1059
Threonin 598 240 1059
Tryptofan 174 70 1059
Valin 822 330 1059
Arginin 1220 490 1059
Histidin 324 130 1059
Alanin 847 340 1059
Asparaginsyre 1670 670 1059
Glutaminsyre 2190 880 1059
Glycin 896 360 1059
Prolin 623 250 1059
Serin 697 280 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 80,9 mg 1 2187
Putrescin 0,750 mg 0,5 - 1 2 1479
Cadaverin 0,300 mg 2 1479
Sum biogene aminer 1,05 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 31 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby