DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 675
Chokolade, fløde
Engelsk navn
Chocolate, milk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2278 kJ 1003
Energi, kcal 545 kcal 1003
Nitrogen, total 1,136 g 0,704 - 1,42 4 1823, 1059
Protein, videnskabelig 7,1 g 4,4 - 8,9 4 1059, 1823
Protein, deklaration 7,1 g 4,4 - 8,9 4 1059, 1823
Kulhydrat, difference 58,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 57,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 62,4 g 1003
Tilsat sukker 49,5 g 1344
Kostfibre 0,4 g 1343
Fedt, total 31,7 g 25 - 36,6 6 1823, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,56 - 1,96 3 1823
Tørstof 98,7 g 98,3 - 99 3 1823
Vand 1,3 g 1 - 1,7 3 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 104 RE 1003
Retinol 100,0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,250 α-TE
alfa-tokoferol 0,250 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0850 mg 0,067 - 0,096 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,400 mg 0,314 - 0,481 4 1022
Niacinækvivalent 1,61 NE 1003
Niacin 0,400 mg 0,33 - 0,42 5 1018
B6-vitamin 0,0350 mg 1352
Pantothensyre 0,190 mg 1352
Biotin 3,00 µg 1344
Folat 7,00 µg 1375
Frit folat 4,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 45,0 µg 1 1020
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 270 mg 1344
Natrium, Na 127 mg 78 - 193 6 1823, 1058
Kalium, K 442 mg 435 - 455 6 1823, 1058
Calcium, Ca 195 mg 151 - 224 5 1823, 1030
Magnesium, Mg 55,0 mg 51 - 60 6 1823, 1058
Fosfor, P 240 mg 1344
Jern, Fe 1,49 mg 1,2 - 1,9 7 1823, 1043
Kobber, Cu 0,367 mg 0,16 - 0,63 9 1805, 1823
Zink, Zn 1,55 mg 1,03 - 2,31 6 1805, 1823
Jod, I 17,0 µg 7,7 - 25 4 1055
Mangan, Mn 0,320 mg 0,18 - 0,44 3 1823
Chrom, Cr 6,00 µg 4 - 10 4 1348
Selen, Se 4,50 µg 1894
Molybdæn, Mo 10,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 92,0 µg 88 73 - 124 7 1805
Kviksølv, Hg 0 µg 0 - 0,4 4 1348
Arsen, As 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 3,00 µg 1 0 - 11 7 1805
Bly, Pb 4,00 µg 0 0 - 10 7 1805
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 0,0300 mg 0,01 - 0,05 6 1492
Phenylethylamin 0,380 mg 1482
Serotonin 1,05 mg 0,102 - 2,72 1482
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,10 g - 3,1 3 1823
Glukose 3,60 g - 3,6 3 1823
Monosaccharider, total 6,70 g 1003
Laktose 7,40 g 6,6 - 8,5 3 1823
Maltose 0 g 1370
Sakkarose 45,4 g 43,2 - 49,7 3 1823
Disaccharider, total 52,8 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 59,5 g 1003
Stivelse 2,90 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,035 3,47 1818
C6:0 0,231 0,774 1818
C8:0 0,082 0,274 1818
C10:0 0,135 0,454 1818
C12:0 0,264 0,885 1818
C14:0 0,514 1,72 1818
C16:0 7,766 26 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 8,871 29,7 1818
C20:0 0,268 0,901 1818
C22:0 0,055 0,186 1818
C24:0 0,029 0,0968 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,059 0,196 1818
C16:1,n-7 0,173 0,582 1818
C18:1,n-9 9,182 30,8 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C20:1,n-11 0,046 0,156 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,000 0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,978 3,28 1818
C18:3,n-3 (ALA) 0,086 0,287 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 0 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1818
C22:5,n-3 0,000 0 1818
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede 19,249 64,6 1003
Sum monoumættede 9,461 31,7 1003
Sum polyumættede 1,063 3,57 1003
Fedtsyrer, total 29,773 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,086 0,287 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,978 3,28 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 18 mg 1362
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 352 310 1059
Leucin 648 570 1059
Lysin 557 490 1059
Methionin 159 140 1059
Cystin 32 28 1059
Phenylalanin 341 300 1059
Tyrosin 227 200 1059
Threonin 204 180 1059
Tryptofan 73 64 1059
Valin 477 420 1059
Arginin 239 210 1059
Histidin 170 150 1059
Alanin 227 200 1059
Asparaginsyre 568 500 1059
Glutaminsyre 1300 1140 1059
Glycin 170 150 1059
Prolin 682 600 1059
Serin 386 340 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby