DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 798
Kalvekød, magert, råt
Engelsk navn
Veal, thin fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 509 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 509 kJ 1003
Energi (kcal) 121 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 121 kcal 1003
Protein 18,6 g 0,0 17,9 - 21,1 14 1045
Protein fra Aminosyrer 16,5 g 1003
Protein, deklaration 18,6 g 0,0 17,9 - 21,1 14 1045
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 5,2 g 1,2 - 8,4 14 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 7 1003
Aske 1,1 g 1347
Tørstof 24,9 g 1347
Vand 75,1 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3-vitamin 0,200 µg 1 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0630 mg 0,043 - 0,091 14 1045
Riboflavin (B2-vitamin) 0,132 mg 0,085 - 0,17 14 1045
Niacinækvivalent 9,64 NE 1003
Niacin 6,00 mg 4,6 - 8 12 1018
B6-vitamin 0,408 mg 0,354 - 0,526 4 T 699.0
Pantotensyre 0,900 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 10,00 µg 7 - 12 4 1845
Frit folat 3,00 µg 1,6 - 5,1 4 1374
B12-vitamin 1,30 µg 0,76 - 2,15 6 1044
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 0,8 - 1,3 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 68,0 mg 50 - 84 7 1045
Kalium 322 mg 292 - 362 7 1045
Calcium 7,54 mg 3,62 - 11 14 1015, 1030
Magnesium 20,0 mg 14 - 34 16 1348
Jern 1,40 mg 0,99 - 1,9 14 1045
Kobber 0,0590 mg 0,053 - 0,071 7 1045
Zink 4,30 mg 3,1 - 5,3 7 1045
Mangan 0,0110 mg 0,005 - 0,016 8 1348
Krom 2,20 µg 1,2 0,0 - 14,2 50 1910
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 8,40 µg 8,2 1,5 - 13,5 50 1910
Fosfor 178 mg 146 - 212 6 1015
Jod 1,70 µg 0,7 - 2,4 5 1055
Nikkel 1,70 µg 1,2 0,0 - 14,2 50 1910
Kviksølv 0,1000 µg 0,0 0,0 - 0,7 50 1910
Arsen 0,310 µg 0,25 0,0 - 0,81 53 1506
Cadmium 0,1000 µg 0,1 0,0 - 1,3 50 1910
Bly 0,900 µg 0,6 0,0 - 9,8 50 1910
Sum mineraler 597 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,151 3,15 1344
C15:0 0,038 0,794 1344
C16:0 1,280 26,7 1344
C17:0 0,056 1,17 1344
C18:0 0,622 12,9 1344
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,075 1,56 1344
C15:1,n-5 0,000 0,0 1344
C16:1,n-7 0,301 6,29 1344
C17:1,n-7 0,056 1,17 1344
C18:1,n-9 2,000 41,7 1344
C20:1,n-11 0,000 0,0 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,094 1,96 1344
C18:3,n-3 0,056 1,17 1344
C20:3,n-3 0,000 0,0 1344
C20:4,n-6 0,056 1,17 1344
C20:5,n-3 0,000 0,0 1344
C22:5,n-3 0,000 0,0 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,147 44,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,431 50,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,206 4,3 1003
Sum fedtsyrer 4,784 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,056 1,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,150 3,13 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,360 1045
Isoleucin 1010 300 1059
Leucin 1580 470 1059
Lysin 1650 490 1059
Methionin 504 150 1059
Cystin 168 50 1059
Phenylalanin 806 240 1059
Tyrosin 706 210 1059
Threonin 840 250 1059
Tryptofan 218 65 1059
Valin 1040 310 1059
Arginin 1310 390 1059
Histidin 672 200 1059
Alanin 1210 360 1059
Asparaginsyre 1880 560 1059
Glutaminsyre 2820 840 1059
Glycin 1080 320 1059
Prolin 907 270 1059
Serin 840 250 1059
Sum essentielle Aminosyrer 8316
Sum ikke essentielle aminosyrer 10920
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 120 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6 9 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby