Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 798
Kalvekød, magert, råt
Engelsk navn
Veal, thin fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6 9 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 509 kJ 1003
Energi, kcal 122 kcal 1003
total-N 3,360 g 3,248 - 3,760 14 1045
Protein, total 18,6 g 17,9 - 21,1 14 1045
Protein, deklaration 18,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 5,2 g 1,2 - 8,4 14 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1347
Tørstof 24,9 g 1347
Vand 75,1 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,200 µg 1 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,063 mg 0,043 - 0,091 14 1045
B2-vitamin, riboflavin 0,132 mg 0,085 - 0,170 14 1045
Niacin 9,63 NE 1003
niacin 6,00 mg 4,60 - 8,00 12 1018
B6-vitamin 0,408 mg 0,354 - 0,526 4 T 699
Pantothensyre 0,900 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 10,0 µg 7 - 12 4 1845
Frit folat 3,00 µg 1,6 - 5,1 4 1374
B12-vitamin 1,30 µg 0,76 - 2,15 6 1044
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,8 - 1,3 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 68,0 mg 50 - 84 7 1045
Kalium, K 322 mg 292 - 362 7 1045
Calcium, Ca 7,54 mg 3,62 - 11 14 1015, 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 14 - 34 16 1348
Phosphor, P 178 mg 146 - 212 6 1015
Jern, Fe 1,40 mg 0,99 - 1,90 14 1045
Kobber, Cu 0,059 mg 0,053 - 0,071 7 1045
Zink, Zn 4,30 mg 3,1 - 5,3 7 1045
Jod, I 1,70 µg 0,7 - 2,4 5 1055
Mangan, Mn 0,011 mg 0,005 - 0,016 8 1348
Chrom, Cr 2,20 µg 1,20 0,0 - 14,2 50 1910
Selen, Se 8,40 µg 8,20 1,5 - 13,5 50 1910
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 1,70 µg 1,20 0,0 - 14,2 50 1910
Kviksølv, Hg 0,100 µg 0,000 0,0 - 0,7 50 1910
Arsen, As 0,310 µg 0,250 0 - 0,81 53 1506
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,100 0,0 - 1,3 50 1910
Bly, Pb 0,900 µg 0,600 0,0 - 9,8 50 1910
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,151 3,16 1344
C15:0 0,038 0,79 1344
C16:0 1,28 26,8 1344
C17:0 0,056 1,17 1344
C18:0 0,622 13,0 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,075 1,57 1344
C15:1 0,000 0,00 1344
C16:1,n-7 0,301 6,29 1344
C17:1,n-7 0,056 1,17 1344
C18:1,n-9 2,00 41,8 1344
C20:1,n-11 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,094 1,96 1344
C18:3,n-3 0,056 1,17 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,056 1,17 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,15 44,9 1003
Sum monoumættede 2,43 50,8 1003
Sum polyumættede 0,206 4,31 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,79 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,056 1,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,150 3,14 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1010 300 1059
Leucin 1580 470 1059
Lysin 1650 490 1059
Methionin 504 150 1059
Cystin 168 50 1059
Phenylalanin 806 240 1059
Tyrosin 706 210 1059
Threonin 840 250 1059
Tryptofan 218 65 1059
Valin 1040 310 1059
Arginin 1310 390 1059
Histidin 672 200 1059
Alanin 1210 360 1059
Asparaginsyre 1880 560 1059
Glutaminsyre 2820 840 1059
Glycin 1080 320 1059
Prolin 907 270 1059
Serin 840 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby