Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 924
Sardin, i tomat, konserves
Engelsk navn
Sardine, in tomato sauce, canned
Taxonomisk navn
Clupeidae
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,925
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 652 kJ 1003
Energi, kcal 156 kcal 1003
total-N 2,616 g 1546
Protein, total 16,4 g 1546
Protein, deklaration 16,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 8,8 g 9,9 3,25 - 15,67 5 1546, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 1546
Tørstof 31,7 g 1546
Vand 68,3 g 1546
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 0 - 66 6 1024
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 12,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 12,0 µg 12 - 13 2 1057
E-vitamin 2,30 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,30 mg 2,31 - 2,36 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 0,020 - 0,045 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,141 - 0,187 3 1022
Niacin 5,87 NE 1003
niacin 3,30 mg 1027
B6-vitamin 0,150 mg 1 1025
Pantothensyre 0,700 mg 1352
Biotin 4,00 µg 1001
Folat 16,0 µg 9,2 - 23,3 4 1374
Frit folat 6,00 µg 3,8 - 8,8 4 1374
B12-vitamin 7,80 µg 5,5 - 10,6 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 461 mg 366 - 650 3 1058
Kalium, K 376 mg 372 - 385 3 1058
Calcium, Ca 400 mg 172 - 597 7 1030
Magnesium, Mg 37,0 mg 36 - 39 3 1058
Phosphor, P 350 mg 1364
Jern, Fe 2,40 mg 0,8 - 4,4 11 1043
Kobber, Cu 0,240 mg 0,174 - 0,382 9 1097
Zink, Zn 2,80 mg 2,1 - 4,2 9 1097
Jod, I 25,0 µg 16 - 56 7 1041
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 10,0 mg 0 - 60,0 18 1490
Phenylethylamin 0,480 mg 1 1455
Cadaverin 0,020 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,621 7,61 1818
C16:0 1,73 21,2 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,242 2,97 1818
C20:0 0,035 0,43 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,592 7,26 1818
C18:1,n-9 1,62 19,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,062 0,76 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,061 0,75 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,719 8,81 1818
C18:3,n-3 0,221 2,71 1818
C18:4,n-3 0,164 2,01 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,777 9,53 1818
C22:5,n-3 0,090 1,10 1818
C22:6,n-3 1,08 13,2 1818
Andre fedtsyrer 0,148 1,82 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,62 32,2 1003
Sum monoumættede 2,34 28,6 1003
Sum polyumættede 3,05 37,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 8,16 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,33 28,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,719 8,81 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 80 mg T 1121
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 785 300 1059
Leucin 1200 460 1059
Lysin 1360 520 1059
Methionin 471 180 1059
Cystin 71 27 1059
Phenylalanin 628 240 1059
Tyrosin 628 240 1059
Threonin 706 270 1059
Tryptofan 154 59 1059
Valin 942 360 1059
Arginin 916 350 1059
Histidin 549 210 1059
Alanin 968 370 1059
Asparaginsyre 1540 590 1059
Glutaminsyre 1860 710 1059
Glycin 837 320 1059
Prolin 602 230 1059
Serin 654 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby