DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 984
Kalvekød, middelfedt, råt
Engelsk navn
Veal, medium fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 768 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 758 kJ 1003
Energi (kcal) 184 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 182 kcal 1003
Protein 20,0 g 18,8 - 21,5 12 1045
Protein fra Aminosyrer 15,8 g 1003
Protein, deklaration 20,0 g 18,8 - 21,5 12 1045
Kulhydrat difference 0,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 11,3 g 7,8 - 15,4 12 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 4 1003
Aske 0,9 g 1347
Tørstof 32,8 g 1347
Vand 67,2 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3-vitamin 0,200 µg 1 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0720 mg 0,051 - 0,107 12 1045
Riboflavin (B2-vitamin) 0,172 mg 0,1 - 0,315 12 1045
Niacinækvivalent 9,47 NE 1003
Niacin 6,00 mg 4,6 - 8 12 1018
B6-vitamin 0,408 mg 0,354 - 0,526 4 T 699.0
Pantotensyre 0,900 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 6,00 µg 1003
Frit folat 3,00 µg 1,6 - 5,1 4 1374
B12-vitamin 1,30 µg 0,76 - 2,15 6 1044
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 0,8 - 1,3 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 65,0 mg 51 - 71 4 T 1171.0
Kalium 320 mg 294 - 345 2 1045
Calcium 8,18 mg 4 - 11 14 1015, 1030
Magnesium 20,0 mg 14 - 34 16 1348
Jern 1,60 mg 1 - 3 12 1045
Kobber 0,0610 mg 0,059 - 0,063 2 1045
Zink 4,20 mg 4 - 4,5 2 1045
Mangan 0,0110 mg 0,009 - 0,016 8 1348
Krom 2,20 µg 1,2 0,0 - 14,2 50 T 798.0
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 3,00 µg 3,0 0,0 - 10 40 1532
Fosfor 166 mg 136 - 196 6 1015
Jod 1,70 µg 0,7 - 2,4 5 1055
Nikkel 0,900 µg 0,6 0,0 - 4,7 50 T 1171.0
Kviksølv 0,1000 µg 0,1 0,0 - 0,5 40 1532
Arsen 0,340 µg 0,28 0,13 - 0,78 40 1532
Cadmium 1,40 µg 0,8 0,0 - 7,4 40 1532
Bly 2,00 µg 1,0 0,0 - 13 40 1532
Sum mineraler 581 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,331 3,14 1344
C15:0 0,080 0,762 1344
C16:0 2,825 26,8 1344
C17:0 0,120 1,14 1344
C18:0 1,372 13 1344
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,160 1,52 1344
C15:1,n-5 0,000 0,0 1344
C16:1,n-7 0,661 6,29 1344
C17:1,n-7 0,120 1,14 1344
C18:1,n-9 4,388 41,7 1344
C20:1,n-11 0,000 0,0 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,210 2 1344
C18:3,n-3 0,120 1,14 1344
C20:3,n-3 0,000 0,0 1344
C20:4,n-6 0,120 1,14 1344
C20:5,n-3 0,000 0,0 1344
C22:5,n-3 0,000 0,0 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,729 44,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,330 50,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,451 4,28 1003
Sum fedtsyrer 10,509 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 1,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,331 3,14 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 65 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,200 1045
Isoleucin 960 300 1059
Leucin 1500 470 1059
Lysin 1570 490 1059
Methionin 480 150 1059
Cystin 160 50 1059
Phenylalanin 768 240 1059
Tyrosin 672 210 1059
Threonin 800 250 1059
Tryptofan 208 65 1059
Valin 992 310 1059
Arginin 1250 390 1059
Histidin 640 200 1059
Alanin 1150 360 1059
Asparaginsyre 1790 560 1059
Glutaminsyre 2690 840 1059
Glycin 1020 320 1059
Prolin 864 270 1059
Serin 800 250 1059
Sum essentielle Aminosyrer 7920
Sum ikke essentielle aminosyrer 10400
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 96,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6 1 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby