Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 984
Kalvekød, middelfedt, råt
Engelsk navn
Veal, medium fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6 1 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 768 kJ 1003
Energi, kcal 184 kcal 1003
total-N 3,200 g 3,008 - 3,440 12 1045
Protein, total 20,0 g 18,800 - 21,500 12 1045
Protein, deklaration 20,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,3 g 7,8 - 15,4 12 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1347
Tørstof 32,8 g 1347
Vand 67,2 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,200 µg 1 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,072 mg 0,051 - 0,107 12 1045
B2-vitamin, riboflavin 0,172 mg 0,100 - 0,315 12 1045
Niacin 9,47 NE 1003
niacin 6,00 mg 4,60 - 8,00 12 1018
B6-vitamin 0,408 mg 0,354 - 0,526 4 T 699
Pantothensyre 0,900 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 6,00 µg 1003
Frit folat 3,00 µg 1,6 - 5,1 4 1374
B12-vitamin 1,30 µg 0,76 - 2,15 6 1044
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,8 - 1,3 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 65,0 mg 51 - 71 4 T 1171
Kalium, K 320 mg 294 - 345 2 1045
Calcium, Ca 8,18 mg 4 - 11 14 1015, 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 14 - 34 16 1348
Phosphor, P 166 mg 136 - 196 6 1015
Jern, Fe 1,60 mg 1,0 - 3,0 12 1045
Kobber, Cu 0,061 mg 0,059 - 0,063 2 1045
Zink, Zn 4,20 mg 4,0 - 4,5 2 1045
Jod, I 1,70 µg 0,7 - 2,4 5 1055
Mangan, Mn 0,011 mg 0,009 - 0,016 8 1348
Chrom, Cr 2,20 µg 1,20 0,0 - 14,2 50 T 798
Selen, Se 3,00 µg 3,00 0 - 10 40 1532
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 0,900 µg 0,600 0 - 4,7 50 T 1171
Kviksølv, Hg 0,100 µg 0,100 0 - 0,5 40 1532
Arsen, As 0,340 µg 0,280 0,13 - 0,78 40 1532
Cadmium, Cd 1,40 µg 0,80 0 - 7,4 40 1532
Bly, Pb 2,00 µg 1,00 0 - 13 40 1532
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,331 3,15 1344
C15:0 0,080 0,76 1344
C16:0 2,83 26,9 1344
C17:0 0,120 1,14 1344
C18:0 1,37 13,1 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,160 1,53 1344
C15:1 0,000 0,00 1344
C16:1,n-7 0,661 6,29 1344
C17:1,n-7 0,120 1,14 1344
C18:1,n-9 4,39 41,8 1344
C20:1,n-11 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,210 2,00 1344
C18:3,n-3 0,120 1,14 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,120 1,14 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,73 45,0 1003
Sum monoumættede 5,33 50,7 1003
Sum polyumættede 0,450 4,28 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 10,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 1,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,330 3,14 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 960 300 1059
Leucin 1500 470 1059
Lysin 1570 490 1059
Methionin 480 150 1059
Cystin 160 50 1059
Phenylalanin 768 240 1059
Tyrosin 672 210 1059
Threonin 800 250 1059
Tryptofan 208 65 1059
Valin 992 310 1059
Arginin 1250 390 1059
Histidin 640 200 1059
Alanin 1150 360 1059
Asparaginsyre 1790 560 1059
Glutaminsyre 2690 840 1059
Glycin 1020 320 1059
Prolin 864 270 1059
Serin 800 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby