DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1171
Kalvekød, fedt, råt
Engelsk navn
Veal, fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1138 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1138 kJ 1003
Energi (kcal) 274 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 274 kcal 1003
Protein 17,3 g 0,0 14,5 - 19,6 12 1045
Protein fra Aminosyrer 14,6 g 1003
Protein, deklaration 17,3 g 0,0 14,5 - 19,6 12 1045
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 22,8 g 5,7 - 29,9 12 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 4 1003
Aske 0,9 g 1346
Tørstof 41,0 g 1346
Vand 59,0 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3-vitamin 0,200 µg 1 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0490 mg 0,04 - 0,066 12 1045
Riboflavin (B2-vitamin) 0,126 mg 0,11 - 0,16 12 1045
Niacinækvivalent 9,21 NE 1003
Niacin 6,00 mg 4,6 - 8 12 1018
B6-vitamin 0,408 mg 0,354 - 0,526 4 T 699.0
Pantotensyre 0,900 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 3,00 µg 6 1803
Frit folat 3,00 µg 1,6 - 5,1 4 1374
B12-vitamin 1,30 µg 0,76 - 2,15 6 1044
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 0,8 - 1,3 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 65,0 mg 51 - 71 4 1045
Kalium 280 mg 231 - 339 4 1045
Calcium 8,41 mg 4 - 11 14 1015, 1030
Magnesium 20,0 mg 14 - 34 16 1348
Jern 1,10 mg 0,9 - 1,36 12 1045
Kobber 0,0500 mg 0,044 - 0,056 4 1045
Zink 3,70 mg 3,2 - 4,6 4 1045
Mangan 0,0120 mg 0,008 - 0,016 8 1348
Krom 3,90 µg 2,7 0,3 - 35,8 50 1824
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 8,20 µg 8,0 3,5 - 14,6 50 1824
Fosfor 158 mg 137 - 179 6 1015
Jod 1,70 µg 0,7 - 2,4 5 1055
Nikkel 0,900 µg 0,6 0,0 - 4,7 50 1824
Kviksølv 0,1000 µg 0,1 0,0 - 0,5 50 1824
Arsen 0,340 µg 0,28 0,13 - 0,78 40 1532
Cadmium 0,200 µg 0,1 0,0 - 1,1 50 1824
Bly 1,70 µg 1,2 0,1 - 6,1 50 1824
Sum mineraler 533 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,670 3,15 1344
C15:0 0,170 0,801 1344
C16:0 5,678 26,7 1344
C17:0 0,250 1,17 1344
C18:0 2,759 13 1344
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,330 1,55 1344
C15:1,n-5 0,000 0,0 1344
C16:1,n-7 1,340 6,31 1344
C17:1,n-7 0,250 1,17 1344
C18:1,n-9 8,837 41,6 1344
C20:1,n-11 0,000 0,0 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,420 1,98 1344
C18:3,n-3 0,250 1,17 1344
C20:3,n-3 0,000 0,0 1344
C20:4,n-6 0,250 1,17 1344
C20:5,n-3 0,000 0,0 1344
C22:5,n-3 0,000 0,0 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 9,527 44,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,757 50,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,920 4,33 1003
Sum fedtsyrer 21,204 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,250 1,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,670 3,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 72 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,960 1045
Isoleucin 888 300 1059
Leucin 1390 470 1059
Lysin 1450 490 1059
Methionin 444 150 1059
Cystin 148 50 1059
Phenylalanin 710 240 1059
Tyrosin 622 210 1059
Threonin 740 250 1059
Tryptofan 192 65 1059
Valin 918 310 1059
Arginin 1150 390 1059
Histidin 592 200 1059
Alanin 1070 360 1059
Asparaginsyre 1660 560 1059
Glutaminsyre 2490 840 1059
Glycin 947 320 1059
Prolin 799 270 1059
Serin 740 250 1059
Sum essentielle Aminosyrer 7326
Sum ikke essentielle aminosyrer 9620
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 44,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 7 1 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby