Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1171
Kalvekød, fedt, råt
Engelsk navn
Veal, fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 7 1 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1138 kJ 1003
Energi, kcal 272 kcal 1003
total-N 2,960 g 2,512 - 3,328 12 1045
Protein, total 17,3 g 14,5 - 19,6 12 1045
Protein, deklaration 17,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 22,8 g 5,7 - 29,9 12 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1346
Tørstof 41,0 g 1346
Vand 59,0 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,200 µg 1 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,049 mg 0,040 - 0,066 12 1045
B2-vitamin, riboflavin 0,126 mg 0,110 - 0,160 12 1045
Niacin 9,20 NE 1003
niacin 6,00 mg 4,60 - 8,00 12 1018
B6-vitamin 0,408 mg 0,354 - 0,526 4 T 699
Pantothensyre 0,900 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 3,00 µg 6 1803
Frit folat 3,00 µg 1,6 - 5,1 4 1374
B12-vitamin 1,30 µg 0,76 - 2,15 6 1044
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,8 - 1,3 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 65,0 mg 51 - 71 4 1045
Kalium, K 280 mg 231 - 339 4 1045
Calcium, Ca 8,41 mg 4 - 11 14 1015, 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 14 - 34 16 1348
Phosphor, P 158 mg 137 - 179 6 1015
Jern, Fe 1,10 mg 0,90 - 1,36 12 1045
Kobber, Cu 0,050 mg 0,044 - 0,056 4 1045
Zink, Zn 3,70 mg 3,2 - 4,6 4 1045
Jod, I 1,70 µg 0,7 - 2,4 5 1055
Mangan, Mn 0,012 mg 0,008 - 0,016 8 1348
Chrom, Cr 3,90 µg 2,70 0,3 - 35,8 50 1824
Selen, Se 8,20 µg 8,00 3,5 - 14,6 50 1824
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 0,900 µg 0,600 0 - 4,7 50 1824
Kviksølv, Hg 0,100 µg 0,100 0 - 0,5 50 1824
Arsen, As 0,340 µg 0,280 0,13 - 0,78 40 1532
Cadmium, Cd 0,200 µg 0,100 0 - 1,1 50 1824
Bly, Pb 1,70 µg 1,20 0,1 - 6,1 50 1824
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,670 3,16 1344
C15:0 0,170 0,80 1344
C16:0 5,68 26,8 1344
C17:0 0,250 1,18 1344
C18:0 2,76 13,0 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,330 1,56 1344
C15:1 0,000 0,00 1344
C16:1,n-7 1,34 6,32 1344
C17:1,n-7 0,250 1,18 1344
C18:1,n-9 8,84 41,7 1344
C20:1,n-11 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,420 1,98 1344
C18:3,n-3 0,250 1,18 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,250 1,18 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,53 44,9 1003
Sum monoumættede 10,8 50,7 1003
Sum polyumættede 0,920 4,34 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 21,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,250 1,18 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,670 3,16 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 72 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 888 300 1059
Leucin 1390 470 1059
Lysin 1450 490 1059
Methionin 444 150 1059
Cystin 148 50 1059
Phenylalanin 710 240 1059
Tyrosin 622 210 1059
Threonin 740 250 1059
Tryptofan 192 65 1059
Valin 918 310 1059
Arginin 1150 390 1059
Histidin 592 200 1059
Alanin 1070 360 1059
Asparaginsyre 1660 560 1059
Glutaminsyre 2490 840 1059
Glycin 947 320 1059
Prolin 799 270 1059
Serin 740 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby