DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 37
Peberfrugt, grøn, rå
Engelsk navn
Pepper, sweet, green, raw
Taxonomisk navn
Capsicum annuum var. annuum (Linnaeus 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 91 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 91 kJ 1003
Energi (kcal) 22 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 22 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,7 - 1,1 15 1073, 1825
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 0,7 - 1,1 15 1073, 1825
Kulhydrat difference 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1,57 - 2,05 8 1305
Fedt 0,3 g 0,2 - 0,4 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 6 1003
Aske 0,4 g 0,3 - 0,5 15 1073, 1825
Tørstof 6,4 g 5 - 8,2 30 1879, 1073, 1305, 1808
Vand 93,6 g 91,8 - 95 30 1879, 1073, 1305, 1808
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 27,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 167 µg 152,0 135 - 232 6 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,550 α-TE
alfa-Tokoferol 0,550 mg 0,3 - 0,8 5 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0340 mg 0,023 - 0,048 8 1305
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 0,022 - 0,03 8 1305
Niacinækvivalent 0,686 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,56 - 0,6 3 1018
B6-vitamin 0,190 mg 0,111 - 0,259 8 1305
Pantotensyre 0,230 mg 1352
Folat 35,0 µg 26 - 44 8 1305
Frit folat 8,00 µg 5,3 - 10,3 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 104 mg 1003
Ascorbinsyre 99,1 mg 38 - 154 19 1073, 1305
Dehydroascorbinsyre 5,00 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 6,00 mg 2,7 - 10,2 6 1058
Kalium 187 mg 165 - 207 14 1058, 1305
Calcium 8,55 mg 6,12 - 12 8 1015, 1030
Magnesium 11,1 mg 7,34 - 12,3 14 1058, 1305
Jern 0,354 mg 0,23 - 0,58 14 1043, 1305
Kobber 0,0830 mg 0,053 - 0,14 5 1348
Zink 0,110 mg 0,06 - 0,19 8 1305
Mangan 0,1000 mg 1349
Krom 1,50 µg 0,8 0,0 - 10,9 21 1506
Molybdæn 0 µg 1349
Selen 0,1000 µg 0,0 - 0,3 26 1914
Fosfor 27,4 mg 22,5 - 30,6 6 1015
Jod 0,400 µg 0,15 - 0,8 4 1055
Nikkel 8,20 µg 5,4 0,9 - 41,9 21 1506
Kviksølv 0,0700 µg 0,0 - 0,6 21 1506
Arsen 0,0700 µg 0,04 0,0 - 0,43 21 1506
Cadmium 0,601 µg 0,0 - 1,88 26 1914
Bly 0,500 µg 0,5 0,2 - 0,8 14 1914
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,20 g 1,2 1 - 1,3 5 1879
Glukose 1,40 g 1,5 1,1 - 1,5 5 1879
Sum monosakkarider 2,60 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 0,0 1 1879
Sakkarose 0 g 0,0 5 1879
Sum disakkarider 0 g 1003
Raffinose 0 g 0,0 5 1879
Sum sukkerarter 2,60 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,1000 g 1314
Cellulose 0,610 g 1314
Lignin 0,260 g 1314
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1496
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,041 19,4 1039
C18:0 0,014 6,32 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,008 3,79 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,095 44,7 1039
C18:3,n-3 0,055 25,7 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,055 25,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,008 3,79 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,150 70,4 1003
Sum fedtsyrer 0,213 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,055 25,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,095 44,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,144 1073, 1825
Isoleucin 27 190 1059
Leucin 36 250 1059
Lysin 42 290 1059
Methionin 7 50 1059
Cystin 7 50 1059
Phenylalanin 27 190 1059
Tyrosin 13 93 1059
Threonin 29 200 1059
Tryptofan 5 36 1059
Valin 42 290 1059
Arginin 35 240 1059
Histidin 14 100 1059
Alanin 35 240 1059
Asparaginsyre 118 820 1059
Glutaminsyre 124 860 1059
Glycin 30 210 1059
Prolin 23 160 1059
Serin 43 300 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 1488
Cholin 5,50 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19 10 1015, 1879
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby