Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 993
Brisling (sardin), i tomat, konserves
Engelsk navn
Sprat (sardine), in tomato sauce, canned
Taxonomisk navn
Sprattus sprattus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,880
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 857 kJ 1003
Energi, kcal 205 kcal 1003
total-N 2,416 g 1312
Protein, total 15,1 g 1312
Protein, deklaration 15,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,0 g 1312
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 1312
Tørstof 34,0 g 1312
Vand 66,0 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 0 - 66 6 1024
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 12,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 12,0 µg 1 1057
E-vitamin 2,30 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,30 mg 2,31 - 2,36 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 0,020 - 0,045 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,141 - 0,187 3 1022
Niacin 5,68 NE 1003
niacin 3,30 mg 1027
B6-vitamin 0,150 mg 1 1025
Pantothensyre 0,700 mg 1352
Biotin 4,00 µg 1001
Folat 16,0 µg 9,2 - 23,3 4 1374
Frit folat 6,00 µg 3,8 - 8,8 4 1374
B12-vitamin 7,80 µg 5,5 - 10,6 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 461 mg 366 - 650 3 1058
Kalium, K 376 mg 372 - 385 3 1058
Calcium, Ca 400 mg 172 - 597 7 1030
Magnesium, Mg 37,0 mg 36 - 39 3 1058
Phosphor, P 350 mg 1364
Jern, Fe 2,40 mg 0,8 - 4,4 11 1043
Kobber, Cu 0,240 mg 0,174 - 0,382 9 1097
Zink, Zn 2,80 mg 2,1 - 4,2 9 1097
Jod, I 25,0 µg 16 - 56 7 1041
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 10,0 mg 0 - 60,0 18 1490
Phenylethylamin 0,480 mg 1 1455
Cadaverin 0,020 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,500 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,792 5,63 1039
C15:0 0,076 0,54 1039
C16:0 3,44 24,4 1039
C18:0 0,239 1,70 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,54 10,9 1039
C18:1,n-9 3,83 27,2 1039
C20:1,n-11 0,282 2,01 1039
C22:1,n-9 0,239 1,70 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 1,31 1039
C18:3,n-3 0,239 1,70 1039
C20:4,n-6 0,315 2,24 1039
C20:5,n-3 1,39 9,87 1039
C22:6,n-3 1,51 10,7 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,55 32,3 1003
Sum monoumættede 5,90 41,9 1003
Sum polyumættede 3,64 25,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 14,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 3,14 22,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,500 3,55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 38 mg T 866
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 725 300 1059
Leucin 1110 460 1059
Lysin 1260 520 1059
Methionin 435 180 1059
Cystin 65 27 1059
Phenylalanin 580 240 1059
Tyrosin 580 240 1059
Threonin 652 270 1059
Tryptofan 143 59 1059
Valin 870 360 1059
Arginin 846 350 1059
Histidin 507 210 1059
Alanin 894 370 1059
Asparaginsyre 1430 590 1059
Glutaminsyre 1720 710 1059
Glycin 773 320 1059
Prolin 556 230 1059
Serin 604 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby